Fodbold nyheder

Optakt:
Chelsea - Sevilla

Af Obaida El-Itr

Chelsea tager imod Europa League-specialisterne fra Sevilla. Kan Sevilla også præstere mod tophold i Champions League?

Article image
Ritzau-Scanpix

Kommentar:
Chelsea, med Frank Lampard i spidsen, har, trods en kraftig oprustning af spillertruppen, ikke fået en drømmestart i Premier League. Hovedsageligt pga. en vaklende defensiv, hvor stabilitet og sikkerhed er en by i Rusland. De nytilkomne offensive spillere, som Havertz og Werner, er stille og rolig ved at finde sig til rette, og formår Frank Lampard at få styr på defensiven, kan Chelsea sagtens lege med, hvor det er sjovt - både internationalt og nationalt. Før landsholdspausen vandt Chelsea 4-0 over Crystal Palace, men i weekenden formåede 'The Blues' ikke at få tre point på kontoen mod Southampton, som til sidst i kampen udlignede til 3-3. På trods af den mindre gode start nationalt, er Lampards tropper favoritter til opgøret mod spanierne. Selvom Chelsea er favoritter, viser statistikkerne dog, at englænderne har det særlig svært mod klubber fra La Liga. Kun én sejr har Chelsea fået i de ni seneste opgør mod spanske hold.

Sevilla har fået en blandet start på sæsonen, hvor det er blevet til to sejre, et nederlag, og et uafgjort resultat mod Barcelona. Nederlaget kom i weekenden mod et Granada-hold, som fortjent kunne forlade banen med tre point. To af Sevillas offensive profiler, De Jong og Ocampos, blev i weekendens kamp sparet i første halvleg, og derfor kan man kun forvente, at de to profiler er klar til at skabe ravage foran Chelsea-feltet, hvor Kepa med stor sandsynlighed kommer til at stå mellem stængerne.

Karantæner og skader:

Chelsea:

Chelsea må undvære Marcos Alonso (karantæne), og Billy Gilmour (knæskade). Derudover skriver Sky Sports, at Mendy ikke når at blive klar til dagens kamp.

Sevilla:

Sevilla må se bort fra den defensive profil, Koundé, som afsoner coronakarantæne.

Forventede startopstillinger:

Chelsea (4-3-3)

Kepa; James, Silva, Zouma, Chilwell; Kovacic, Jorginho; Mount, Havertz, Pulisic; Werner

Sevilla (4-3-3)

Bounou; Navas, Rekik, Carlos, Acuna; Rakitic, Fernando, Jordan; Ocampos, De Jong, Suso

Bud på kampens profil:

Pulisic har vist, at han kan være en utrolig farlig mand foran kassen. Han startede inde i weekenden, men gjorde ikke stor væsen af sig. Han har nok gemt alt det lækre til i aften.

Bud på kampens resultat:

En målrig kamp ender 2-2.

Kampen spilles tirsdag den 20. oktober på Stamford Bridge og sparkes i gang klokken 21:00. Kampen kan ses på TV3 Sport og Viaplay.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik