Fodbold nyheder

Herrera om Manchester United-afsked:
Det gjorde ondt

Af Daniel Fisker

Ander Herrera følte sig ikke elsket i Manchester United, hvilket endte med, at han forlod Old Trafford til fordel for Parc des Princes og Paris Saint-Germain.

Article image

Ander Herrera havde ikke planer om at forlade Manchester United i sommeren 2019, men fejlslagne kontraktforhandlinger sendte den spanske midtbanespiller til Paris Saint-Germain på en fri transfer.

Nu har Herrera, der tilbragte fem år i Manchester United, løftet sløret for, hvordan Årets Spiller i 2016/17-sæsonen endte med at forlade Old Trafford som en skuffet mand.

- Jeg havde ingen intentioner om at forlade klubben. Jeg var glad – ligeså glad som jeg nu er her, udtaler Ander Herrera ifølge The Telegraph.

- Det var ikke hemmeligt. Jeg forhandlede efter mere end en etårig kontraktforlængelse, men jeg forventede mere af bestyrelsen efter min tredje sæson i klubben, hvor jeg blev Årets Spiller.

- De kom ikke til mig den sommer. De ringede ikke engang. Det var meget smertefuldt for mig, fordi jeg havde en følelse af, at jeg gav alt.

- Jeg har dog stor respekt for Ed Woodward og stor respekt for bestyrelsen. De har altid behandlet mig fantastisk. Jeg ved, at de kun vil det bedste for Manchester United, men i fodbold, i livet og i enhver anden sammenhæng ser man ikke ens på tingene, og det respekterer jeg.

- Hvis jeg ser Ed, så vil jeg give ham et kram. Vi havde simpelthen forskellige meninger om Manchester United – hvad klubben i mine øjne burde have gjort.

- Jeg vil sikre mig, at alle forstår, at det overhovedet ikke er personligt. Sådan er livet. Men det er sandt, at jeg ikke mærkede den kærlighed fra klubben efter min tredje sæson, hvor jeg var Årets Spiller og havde fansenes kærlighed og respekt.

Ander Herrera tørner sammen med sin gamle klub, når Paris Saint-Germain og Manchester United tirsdag aften tager hul på gruppespillet i denne Champions League-sæson.

Mere om Ander Herrera

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik