Fodbold nyheder

Jamie Redknapp:
Liverpool har ikke brug for Sancho

Af Daniel Fisker

Den tidligere Liverpool-spiller Jamie Redknapp mener ikke, at ”The Reds” har brug for Jadon Sancho, selvom der dog ville være en bestemt fordel ved at købe det engelske stortalent.


Et af sommerens mest vedvarende transferrygter sendte Jadon Sancho til Manchester United, som tilsyneladende brugte det meste af sommeren på at få fingrene i den unge kantspiller. Old Trafford-klubben var dog tomhændet, hvad Sancho angår, da transfervinduet smækkede i.

Transferrygterne har dog også sendt Sancho til Liverpool, som stadigvæk har mulighed for at købe det engelske stortalent i Borussia Dortmund. Jamie Redknapp, som spillede i Liverpool fra 1991 til 2002, mener dog ikke, at ”The Reds” har brug for endnu en kantspiller.

- Jadon Sancho er et fantastisk talent, og Liverpool vil selvfølgelig have ham, udtaler Jamie Redknapp ifølge Goal.com.

- Men lige nu er han ikke en bedre fodboldspiller end Mohamed Salah, hvis man vil bruge ham på højrekanten. Han er heller ikke bedre end Sadio Mané.

- Han scorer mål og bidrager med noget helt nyt. Hvis man fortsat vil blive bedre, så vil man selvfølgelig være interesseret i at have ham på sit hold.

- Man kunne også forhindre ham i at skifte til Manchester United, hvilket er endnu bedre, men om han ville komme på holdet, hvis han kom til Anfield nu? Det tror jeg ikke.

Mohamed Salah og Sadio Mané, som ifølge Jamie Redknapp er bedre fodboldspillere end Jadon Sancho, har begge kontraktudløb i sommeren 2023. Dermed kan det have lange udsigter, hvis Sancho skal gøre sig forhåbninger om en plads i Liverpools startopstilling.

Mere om Jadon Sancho

Mere om Dortmund

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik