Tottenham - West Ham

England: Premier League
Tottenham S. Heung-Min (1), H. Kane (8), H. Kane (16)
Tottenham Hotspur StadiumFuld tid3-3
West Ham F. Balbuena (82), D. Sánchez (85), M. Lanzini (90)
LineupReferatVideo

West Ham kom stærkt tilbage i vanvittig kamp mod Tottenham

Af Asbjørn Steffensen

Tottenham virkede til at være helt i kontrol, men endte med at smide det hele på gulvet til allersidst mod West Ham.


Tottenham og West ham havde begge gode resultater i Premier League med i bagagen, da de i dag mødte hinanden på Tottenham Hotspur Stadium til et vaskeægte London-opgør. Tottenham ydmygede senest Manchester United med 6-1, men West Ham lidt overraskede med en 3-0-sejr over Wolverhampton.

Hjemmeholdet havde Gareth Bale med på bænken for første gang siden hans genankomst til klubben for en måned siden. Tottenham har glædet sig til at waliseren blev klar, så han igen kan slå sine folder i offensiven for klubben. Men Tottenham råder allerede over to meget farlige spillere, Son Heung-Min og Harry Kane, der skulle få meget en centrale roller igen i dag.

Allerede 45 sekunder inde i kampen fandt Kane med lang høj bold frem i banen Son, der afdriblede West Hams Balbuena og sendte bolden i det lange flade hjørne, og så stod der 1-0 efter under et minut.

West Ham nåede knap nok at sunde sig over den hurtige scoring, før bolden igen lå i deres målnet. Efter 8 minutter viste Son og Kane igen, at de lige nu er ligaens farligste duo, da Kane modtog en aflevering fra Son, lavede en lille tunnel og med et hurtigt aftræk sendte bolden ind bag Lukasz Fabianski til stillingen 2-0.

Efter 17 minutter blev det også 3-0, da den nye venstreback Sergio Reguilon med et perfekt indlæg fandt Kane inde i feltet, der sendte i nettet med et hovedstød. 3-0 blev også pausestillingen.

Efter pausen kom West Ham bedre og mere aggresivt ud til kampen, og kom hurtigt til flere halve chancer. Halvvejs i 2. halvleg blev Gareth Bale skiftet ind, og fik dermed sin første kamp for klubben i 7½ år.

I det 81. minut reducerede Balbuena til 1-3 på et hovedstød efter et godt slået frispark af Aron Creswell. Tre minutter senere blev det pludseligt spændende, da Davinson Sanchez på klodset vis sendte bolden i eget til stillingen 2-3.

Dybt ude i overtiden fuldendte indskiftede Lanzini comebacket for West Ham, da han på en løs bold uden for feltet hamrede den op i den lange hjørne via overliggeren. En kandidat til årets mål, som også blev det allersidste der skete i kampen.

West Ham formåede at gøre det, der virkede umuligt, og vendte en 3-0-føring og fik et et enkelt point med hjem fra Tottenham Hotspur Stadium i en fuldstændig vanvittig kamp.

Mere om kampen

Mere om holdene

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik