Sampdoria - Lazio

Italien: Serie A
Sampdoria F. Quagliarella (32), T. Augello (41), M. Damsgaard (74)
Stadio Comunale Luigi FerrarisFuld tid3-0
Lazio
Lineup

Første Serie A-mål for Damsgaard:
Det er fantastisk

Af Raymund Nelausen

Mikkel Damsgaard scorede sit første mål for Sampdoria, da de slog Lazio 3-0, og danskeren var stolt over scoringen.

Ritzau Scanpix
Ritzau Scanpix

Så skete det endelig. Danske Mikkel Damsgaard fik scoret sit første mål for Sampdoria, siden han kom til klubben i sommers fra FC Nordsjælland. I 3-0-sejren over Lazio scorede danskeren Sampdorias sidste mål, og det glædede han sig over.

- Det er fantastisk at score mit første mål i Sampdoria, så jeg er rigtig glad og taknemmelig for mine holdkammeraters hjælp. Det var let at komme på banen.

- Jeg er virkelig glad for kampen. Holdets præstation var god, og man kunne se, at hele holdet havde en masse energi og virkelig gik efter at vinde. Det var rigtig godt at se, at alle kæmpede for hinanden på holdet, udtalte Mikkel Damsgaard efter kampen.

Den 20-årige dansker har tidligere fået spilletid i kampene mod Juventus og Fiorentina, men i tredje kamp i Serie A for Sampdoria lykkedes det ham at komme på tavlen. Mikkel Damsgaard har kontrakt med den italienske klub frem til sommeren 2024.

Mere om Mikkel Damsgaard

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto