Fodbold nyheder

Fem spillere kan stadig forlade Liverpool inden fredag

Af Troels Drasbech

Transfervinduet er ikke helt slut i Liverpool.

Article image
Ritzau-Scanpix

Liverpool kan stadig afskedige fem af deres spillere knyttet til førsteholdstruppen, inden transfervinduet lukker endegyldigt fredag aften - spillere er stadig tilladt et skifte til en klub fra samme nation indtil uret rammer 17:00 engelsk tid.

Harry Wilson er det primære navn på listen. Efter udlejninger til Hull City og Derby County tog waliseren skridtet op med Bournemouth i sidste sæson, hvor han scorede syv mål i 31 kampe til trods for klubbens nedrykning.

Den 23-årige håber på en transfer til en klub i Premier League, men ifølge Mirror har Liverpool ikke fundet nogen reel køber til trods for flere interesserede klubber. Aston Villa, Leeds og Burnley er de mest troværdige mandskaber - det primære problem skulle være prisskiltet i omegnen af 165 millioner kroner.

Det seneste rygte sender Wilson til Swansea på en lejeaftale, hvilket var det samme træk, Rhian Brewster succesfuldt lavede sidste sæson. Ben Woodburn er den anden spiller i truppen, hvis fremtid formentlig bliver på lån til en klub i League One - mest nævnt er Charlton og Hull.

Nat Phillips brugte majoriteten af sidste sæson hos Stuttgart, men de engelske aviser sender ham til en klub i Championship som den tredje spiller i rækken. De sidste to potentielle spillere er Liam Millar og Herbie Kane - det har været sporadisk med rygter om mulige destinationer til disse to unge, offensive spillere, som henholdsvis spillede for Kilmarnock og Doncaster i deres seneste udlån.

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik