Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Nicolai Christensen

Dagens engelske rygter indeholder bl.a. en masse nyt fra de største klubber i Premier League.

Article image

Den algierske-offensivspiller Said Benrahmas 205 mio. kroner-skifte fra Brentford til West Ham kunne risikere at kolapse, da West Ham i øjeblikket fokuserer for meget på Bournemouths norske-angriber Joshua King. Crystal Palace kunne komme med et sent bud på Benrahma. (Mirror)

Manchester City vil komme med endnu et forsøg på at hente Ajax´s argentinske-venstreback Nicolas Tagliafico til januar. (Sun)

Tottenham ser ud til at fremkalde deres interesse i Inters Milan Skriniar til januar. (Team Talk)

Manchester United har udset sig deres næste transfer-mål i form af Rennes´ Eduardo Camavinga, hvis hans landsmand Paul Pogba beslutter at forlade Old Trafford. (Sport Witness)

Manchester United kunne møde modstand fra Real Madrid i kampen om Camavinga. (Star)

Fulham er i avancerede forhandlinger over købet af Huddersfields hollandske-midterforsvar Terence Kongolo. (Football Insider)

Tottenham-manager Jose Mourinho har fortalt det engelske landshold om sine bekymringer omkring planerne vedrørende en startplads til Harry Kane i Nations League-kampen imod Danmark på onsdag. (Guardian)

Flere Manchester United-spillere har udtrykt deres skuffelse over behandlingen af den argentinske-keeper Sergio Romero, der er faldet ned i rækkefølgen af keepere i klubben efter, at Dean Henderson vendte retur til klubben, men som blev afvist at skifte klub på deadline-day, grundet United ikke ville slippe keeperen for mindre end 82 mio. kroner. (ESPN)

Arsenals tyske-playmaker Mesut Ôzil, som ikke har spillet et eneste minut for førsteholdet siden marts, er blevet betalt en loyal-bonus på 65 mio. kroner i slutningen af september. (The Athletic)

Den tidligere Manchester United-midtbane Roy Keane er en favoritterne til at blive ny Salford-manager. (Mirror)

Fransk-højreback Frederic Guilbert har lovet, at han vil kæmpe for sin plads hos Aston Villa efter at have fortalt, at han var tæt på et skifte til Nantes i løbet af transfervinduet. (Express and Star)

Pourtsmouths administrerende direktør Mark Catlin insisterer på, at der kunne være nye spillere på vej inden fredags-deadlinen. (The News)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik