Fodbold nyheder

Napoli mødte ikke op til kamp mod Juventus

Af Asbjørn Steffensen

Napoli mødte på grund af positive corona-resultater ikke op til søndagens kamp mod Juventus.

Article image

Søndag aften skulle de to italienske storhold Juventus og Napoli have mødt hinanden i Torino, men den kamp blev aldrig fløjtet i gang. Napoli har i ugens løb fået haft flere tilfælde af coronavirus i deres trup. De var blevet påbudt af det lokale sundhedsvæsen ikke at tage til Torino og spille søndagens Serie A kamp.

Serie A nægtede dog at aflyse kampen, og Juventus’ spillere ankom derfor til stadion på sædvanlig vis en time før kampstart og lavede deres normale forberedelser til kampen - denne gang var der bare ikke et modstanderhold.

Ifølge Serie A har Napolis sundhedsvæsen ikke taget højde for den protokol, der er vedtaget af Italiens sports- og sundhedsministerium, som lyder, at hvis spillere i truppen er testet positive, kan resten af truppen stadig træne og spille kamp, så længe de bliver testet igen og resultaterne er negative.

Hvad der skal ske med kampen vides endnu ikke, og det seneste nye i sagen er, at Serie A på deres officielle hjemmeside skriver, at Napolis tilfælde i truppen ikke lever op til de krav om, at kampen skal udsættes.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik