M. Antonio (14), P. Fornals (34), J. Bowen (83)
Henrik Varbøl Andersen

West Ham ydmygede Schmeichel og Leicester

Leicesters perfekte sæsonstart blev spoleret i dag af formstærke West Ham, der sikrede sig tre værdifulde point.
Dagens tidlige Premier League-kamp mellem de to formstærke mandskaber fra Leicester og West Ham på King Power Stadium endte overraskende med en sikker 3-0 sejr til gæsterne. Hjemmeholdet havde ellers startet sæsonen med tre sejre i lige så mange kampe. Senest slog de Manchester City med hele 5-2, mens West Ham kom med en 4-0 sejr over Wolverhampton i klubbernes seneste Premier League-kampe.

Efter en stilfærdig start på kampen tog udeholdets topscorer Michael Antonio affære. Efter 13 minutters spil dukkede han op ved bagerste stolpe, og headede flot og sikkert West Ham i front med topholdet. Han udnyttede det perfekte oplæg fra venstre-backen Aaron Cresswell.

Venstre-backen var ikke færdig på assist-fronten endnu. En lang clearing fra Cresswell blev flot pillet ned af venstre-kanten Pablo Fornais som sikkert sparkede bolden ind bag Schmeichel, som indtil da stort set ikke havde haft noget at lave mellem de to mål.

Leicester var sjældent gæster foran West Ham-målet, hvor gæsternes stærke defensiv afviste alt. Dermed forblev det ved 2-0 føring til gæsterne ved pausen.

West Ham fortsatte anden halvleg med at holde Brendan Rodgers mandskab væk fra chancer, mens de selv lurede på omstillingsmulighederne. Jamie Vardy og Harvey Barnes de to engelske landsholdsspillere hos hjemmeholdet kunne slet ikke finde de offensive løsninger.

Det var derfor meget symptomatisk for kampen, at West Ham på en fremragende omstilling lukkede og slukkede kampen med deres scoring til 3-0 efter 83 minutter. Slutningen af kampen blev endnu mere frustrerende for hjemmeholdet, da først Vardy misbrugte en friløber, og sidenhen da Harvey Barnes flotte scoring blev underkendt af VAR på grund af offside.

En overraskende sejr til London-holdet, og mon ikke sangen ”I´m Forever Blowing Bubbles” har kørt i team-bussen hjem til London. En sang der spilles hver gang West Ham løber ind på hjemmebanen i London. En flot sejr der må give store drømme og forhåbninger hos ”bubble” drengene.