Rasmus Ploug Jørgensen

Officielt: Lyon køber Lucas Paqueta i Milan

Lyon handler ind i AC Milan.
Den franske Ligue 1-klub Lyon, har handlet ind hos det italienske storhold AC Milan, hvor de har købt den brasilianske midtbanespiller Lucas Paqueta og udstyret ham med en 5-årig kontrakt. Man betaler ca. 150 millioner kroner for ham.

Den 23-årige brasilianer nåede at optræde 44 gange for Milan, efter han kom til klubben i 2019 fra den brasilianske klub Flamengo. Han har ovenikøbet optrådt 11 gange for det brasilianske landshold og var med til at vinde Copa America i 2019.

- Min tid i Milan var en oplevelse der tillod mig at vokse som spiller. Nu er jeg fokuseret på Lyon. De andre brasilianere i truppen vil hjælpe mig med at blive integreret i truppen, udtaler Paqueta til Lyons officielle hjemmeside.

Også Lyons præsident, Jean-Michel Aulas, er begejstret for den nyindkøbte spiller.

- Det er en meget vigtig transfer for klubben. Jeg var ivrig for at vise, at vi kan købe store spillere og gøre det rigtige for fremtiden af denne klub. Lucas havde en imponerende start på hans karriere og var på landsholdet i en meget ung alder. Vi ønsker tekniske spillere her og spillere der giver sig 100 % for klubben, udtaler præsidenten til Lyons officielle hjemmeside.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER