Fodbold nyheder

Uniteds fire Sancho-alternativer

Af Simon Lindgren

Manchester United kigger på muligheder for at forstærke sig offensivt og Sky Sports har kigget på, hvilke alternativer der er, hvis Sancho-handlen skulle gå i vasken.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det er ingen hemmelighed, at Manchester United har været særdeles interesserede i Borussia Dortmunds engelske kantspiller Jadon Sancho gennem hele transfervinduet. Det er dog et transfervindue, der snart lukker, hvilket betyder, at United arbejder med alternativer, hvis det ikke lykkedes klubben at tilknytte Sancho.

Ifølge Sky Sports er der fire alternativer som Manchester United kigger på. De fire spillere, der er tale om er Ismaila Sarr, Edinson Cavani, Luka Jovic og Ousmane Dembele. Sky Sports skriver, at klubben er meget opsat på at hente en kantspiller i dette vindue.

Det mest hotte rygte lige nu er Ousmane Dembele, der kan komme til United på en lejeaftale. Franskmanden har været meget skadet i sin tid i Barcelona og det er ikke blevet til så meget spilletid på det sidste.

Et andet alternativ er den 33-årige Edinson Cavani, der lige nu ikke er tilknyttet nogen klub. Angriberen har gået klubløs siden hans kontrakt med de franske mestre fra PSG udløb. Han har derfor ikke spillet en betydende kamp siden marts.

Manchester United overvejer også Real Madrids Luka Jovic, der har haft det meget svært siden han kom til den spanske hovedstad fra Frankfurt i 2019. Han har indtil videre spillet 19 kampe i LaLiga, hvor det blot er blevet til to scoringer for serberen.

Slutteligt overvejer klubben også at hente Watford-spilleren Ismaila Sarr. Selvom Watford endte med at rykke ud af den bedste engelske række, så spillede Ismaila Sarr godt for Watford i den sidste del af sæsonen. Den blot 22-årige senegaleser er bestemt et stort talent og tog den franske Ligue 1 med storm inden turen gik til Watford i 2019.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik