Fodbold nyheder

Torsdagens internationale rygter

Af Daniel Eckford-Olsen

Dagens internationale rygter indeholder store handler på tværs af europæiske top-klubber, der lige nu er under opsejling.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United har åbnet op for forhandlinger med Barcelona, det drejer sig om 23-årige Ousmane Dembele. Manchester-klubben vil hente den franske forward til England på en leje-aftale. (Mirror)

Falia Ramadani som er fungerende agent for 22-årige Luka Jovic, udtaler at angriberen ønsker et skifte til Manchester United. Inter og AS Roma er også interesseret, men aftalens format er endnu usikker. (Star)

Manchester City har fået klar besked af Ajax. De skal betale 188 millioner, hvis 28-årige Nicolas Tagliafico skal forlade Ajax til fordel for Manchester City. (Manchester Evening News)

Manchester United overvejer lige nu et bud fra AS Roma, det lyder på 89 millioner kroner og 22 millioner kroner i bonusser for engelske Chris Smalling. (Mail)

Liverpool lukrerer på endnu en bonus i Phillipe Coutinho’s kontrakt, brasilianeren mangler blot at spille 14 kampe, før Liverpool inkasserer 36 millioner kroner. (Mirror)

Newcastle United er nu kommet med i kampen om 26-årige Daniele Rugani’s underskrift, den engelske klub konkurrerer lige nu med Valencia om italieneren. Juventus-spilleren er også blevet sat i forbindelse med Fulham, West Ham United og Sevilla. (Sportitalia, via Football Italia)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik