Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Det bliver mere og mere usandsynligt, at Jadon Sancho kommer til at gøre sit indtog på Old Trafford, mens Manchester United også har andre planer. Derudover er Manchester City på jagt efter en ny venstreback.


Manchester United har tilbudt Borussia Dortmund 744 millioner kroner for Jadon Sancho. Bundesliga-klubben har dog afvist dette bud. (Sky Sports)

I Manchester United frygter man at tabe ansigt, hvis Borussia Dortmund afviser endnu et bud på Jadon Sancho. (Mail)

Manchester United har sluttet sig til kapløbet om Real Madrids serbiske angriber Luka Jovic, som ”The Red Devils” er interesserede i at leje. (AS)

Manchester United er desuden interesserede i at hente FC Barcelona-kantspilleren Ousmane Dembélé til Old Trafford, hvilket kunne give Barca det fornødne økonomiske albuerrum til at hente Olympique Lyon-angriberen Memphis Depay. (AS)

Pep Guardiola er interesseret i at hente en ny venstreback til Manchester City, før transfervinduet lukker. Bayern Münchens David Alaba og Ajax’ Nico Tagliafico befinder sig i øjeblikket på Manchester Citys radar. (Mail)

Bayern München har rettet henvendelse til Brighton & Hove Albion, fordi de tyske mestre er interesserede i Premier League-klubbens talentfulde højreback Tariq Lemptey. (Sport1)

Leeds er tæt på at kunne købe Bayern München-midtbanespilleren Michael Cuisance for i omegnen af 75 millioner kroner. (Athletic)

Southampton kan tænkes at gøre et sidste forsøg på at hente den 21-årige midtbanespiller Joey Veerman i Heerenveen. (TalkSPORT)

Bayer Leverkusen har tilbudt Arsenal 75 millioner kroner for den bosniske venstreback Sead Kolasinac. (Mail)

Arsenal-dynamoen Lucas Torreiras agent er landet i Madrid, hvor han skal forhandle med Atlético Madrid om en transfer til den spanske hovedstadsklub. (Express)

Chelsea er ganske vist interesserede i at sælge forsvarsspilleren Antonio Rüdiger, men selvom Tottenham er interesseret, så foretrækker ”The Blues” at sælge ham til en klub udenfor England. (ESPN)

West Hams tilbud om at leje Slavia Prags tjekkiske højreback Vladimir Coufal er blevet afvist. (90min)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik