Fodbold nyheder

Kasper Hjulmand:
Eriksen skal nok komme igennem det

Af Asbjørn Steffensen

Landstræneren udtaler sig om den danske stjernespiller efter dagens præsentation af truppen til de kommende landskampe.

Article image
Ritzau-Scanpix

Christian Eriksen og hans nuværende situation i italienske Inter Milan har været meget i vælten på det sidste. Han har fået begrænset med spilletid i klubben og er endnu ikke rigtig slået igennem. Snakken er hen over sommeren gået på, om danskeren skulle se sig om efter en ny klub allerede et halvt år efter at være landet i det italienske eller at matchet mellem ham træner Antonio Conte ikke har været optimalt.

Landstræner Kasper Hjulmand blev spurgt ind til danskerens situation i den italienske storklub og svarede, at han tror på, at Christian Eriksen nok skal slå igennem i Inter.

- Christian er så dygtig en spiller, at det kommer. Han skal nok vise det, han skal nok få det til at klikke og få det til at komme igennem, siger Hjulmand og fortsætter:

- Der er ingen tvivl om, at han ikke har fundet det helt endnu sammen med holdet og fundet ind i det, som er det optimale, men jeg er sikker på og tror så meget på Christian, og tror på, at den kvalitet kan du ikke undgå at udløse, på et tidspunkt man får ham rigtigt lært at kende.

Eriksen har 97 landskampe på CV’et og var i weekenden med fra start, da Inter vandt 4-3 over Fiorentina.

Mere om Christian Eriksen

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik