J. Grealish (4), C. Hourihane (15), T. Mings (48)
Henrik Varbøl Andersen

Grealish og Villa knuste Fulham

Oprykkerne fra London havde en særdeles svær aften hjemme mod Aston Villa, og meget skal forbedres hvis holdet skal klare sig gennem Premier League.
Sidste sæsons oprykker-hold fra Aston Villa var overlegen på Craven Cottage i aftenens Premier League-opgør mod Fulham. London-holdet der snød Thomas Frank og Brentford for en plads i verdens bedste liga, var overmatchet i den tidlige kamp i Premier League.

Allerede efter 15 minutters spil var gæsterne oppe med 2-0, da først anfører og profilen Jack Grealish scorede, og sidenhen var afgørende i opspillet til 2-0, som Conor Hourihane satte ind.

Herfra var det op ad bakke for hjemmeholdet, som dog spillede ganske fint mellem de to felter. Skarpheden manglede dog i den grad, og det virkede mest af alt som om alt var lagt an på, at angriber Aleksander Mitrovic skulle afslutte angrebene, og det var læst af gæsternes defensiv.

I pausen havde Scott Parker formentlig forsøgt at give sine spillere ny energi og taktiske justeringer, men det faldt til jorden blot tre minutter inde i anden halvleg. Her sørgede Tyrone Mings for 3-0 til Villa og dermed en reel afgørelse af kampen.

Efter 56 minutters spil troede Fulham de havde skabt ny spænding i kampen, men VAR underkendte korrekt scoringen, da Mitrovic før målet begik et dumt frispark på en Villa-forsvarer. Fulham skulle dog roses for ikke at give op, men der manglede i den grad skarphed.

Fulham har dermed fået en forfærdelig start på livet i Englands bedste række med tre nederlag og en målscore på 3-10. Der er formentlig lidt for Scott Parker og spillerne at få rettet op på, hvis holdet skal bevæge sig længere op i rækken.