Fodbold nyheder

Svær tid for Spurs?

Af Nicolai Christensen

Efter gårsdagens 1-1 på hjemmebane imod Newcastle, har Mourinho nu givet en skades-update på deres stjernespiller Heung-min Son, og den er ikke just positiv.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tottenham spillede i går 1-1 på hjemmebane imod Newcastle, og spiller allerede igen i morgen imod Chelsea i Carabao-cuppen. To dage efter efterfulgt af en Europa League-playoff-kamp imod Maccabi Haifa, dernæst tre dage efter en Premier League-kamp imod Manchester United.

Det bliver altså en travl uge for Tottenham, og Jose Mourinho er kommet med en ærgerlig nyhed for Spurs-fansene vedrørende en af klubbens vigtigste spillere, Heung-min Son.

- Han blev skadet. Han kommer til at sidde ude i et stykke tid. Det er hans baglår, siger Jose Mourinho til Sky Sports.

Så ikke nok med, at de ikke er i den bedste spillemæssige tid, og går ind i en meget travl og definerende uge, så må de altså undvære en af klubbens allervigtigste spillere. Dertil er der stadig en uvished om, hvornår Gareth Bale kan benyttes, og udeladelsen af Dele Alli gør ikke fraværet af sydkoreaneren nemmere at overkomme.

Son har i denne sæson leveret fire mål i tre Premier League-kampe, så det bliver spændende at se, hvordan London-klubben kommer til at klare det i hans fravær.

Mere om Son Heung-Min

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik