Manchester C - Bournemouth

England: Carabao Cup
Manchester C L. Delap (18), P. Foden (75)
Etihad StadiumFuld tid2-1
Bournemouth S. Surridge (22)
LineupReferat

Manchester City videre efter snæver sejr

Af Jonathan Kjær Troelsen

Det blev en favoritsejr på Etihad Stadium torsdag aften.

Article image
Ritzau-Scanpix

Danske Philip Billing skulle sammen med resten af Bournemouth torsdag aften forsøge at lave overraskelsen, da de i Carabao Cuppens tredje runde skulle på besøg hos Manchester City. De lyseblå værter startede med flere reserver på banen, mens normale førsteholdsspillere som Kyle Walker, Phil Foden og Riyad Mahrez også var en del af startopstillingen.

På angrebspositionen var der fundet plads til den blot 17-årige Liam Delap. Det skulle hurtigt vise sig at være en god beslutning, da han efter 18 minutter scorede til 1-0. Glæden varede dog kort, da Bournemouth udlignede fire minutter senere efter Sam Surridges scoring.

Stillingen varede resten af halvlegen, og Bournemouth stod godt i defensiven, selvom Manchester City var på bolden langt det meste af tiden. Efter 75 minutter gik den dog ikke længere, da Phil Foden var manden bag det kampafgørende mål til 2-1. Bournemouth formåede aldrig at svare tilbage, og derfor endte det med en favoritsejr til turneringens forsvarende mestre, Manchester City.

Relaterede artikler

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik