Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Raymund Nelausen

Barcelona-spiller på vej til Fulham, Stor efterspørgsel for Ross Barkley og en mulig defensiv forstærkning til Manchester United. Her er dagens rygter fra England.

Article image
Ritzau-Scanpix

Arsenal har ikke opgivet håbet om Philippe Coutinho. De vil stadig hente brasilianeren på en lejeaftale den kommende sæson, men Coutinho har også fået muligheden for at starte på en frisk under Ronald Koeman i FC Barcelona (Sport).

Ross Barkley skal ikke lede længe efter spilletid. Både Leeds United og Aston Villa er interesseret i Chelsea-spilleren, som er røget ud i kulden hos Frank Lampard (Football Insider).

Chelsea har måske også allerede snart en ny spiller på plads. Declan Rice har længe været rygtet til klubben, og nu skulle han angiveligt selv havde bedt om et klubskifte. Han har ikke længere lyst til at blive i West Ham, og ser Chelsea som det næste skridt i karrieren (Fabrizio Romano).

Fulham er interesseret i Barcelonas Jean-Clair Todibo. De skulle efter sigende allerede have budt ca. 130 millioner for den 20-årige forsvarsspiller. De kan dog få konkurrence fra franske Rennes, der også er ude efter Todibo (RMC Sport).

Manchester United og West Ham kæmper om samme spiller. Der er tale om Joe Rodon fra Swansea, som både Ole Gunnar Solskjær og David Moyes ser et stort potentiale i. Swansea er dog ikke begejstret for at sælge deres forsvarsspiller på nuværende tidspunkt (The Guardian).

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Barcelona - FerencvárosChampions League - Lazio - DortmundChampions League - Real Madrid - DonetskChampions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - Atalanta