Fodbold nyheder

Rakitic: Jeg var aldrig nære venner med Messi eller Suarez

Af Daniel Fisker

Ivan Rakitic, som denne sommer har skiftet Barcelona ud med Sevilla, har løftet sløret for, at han aldrig har været nære venner med Lionel Messi eller Luis Suarez, som han dog har stor respekt for.

Article image
Ritzau-Scanpix

Sevilla har denne sommer købt Ivan Rakitic tilbage. Den kroatiske midtbanespiller vender dermed tilbage til den sydspanske klub efter seks år i FC Barcelona, som endte med at sælge den nu 32-årige midtbanespiller til spotpris. Transfermarkt mener at vide, at den catalanske storklub kun fik omkring 10 millioner kroner for Rakitic.

Der har tidligere svirret rygter om, at Rakitic ikke kom godt ud af det med en række af spillerne i FC Barcelona – især stjerneduoen Lionel Messi og Luis Suarez. Disse rygter har Rakitic nu selv manet i jorden. Den kroatiske midtbanespiller løfter sløret for, at han aldrig har været nære venner med de to stjerner, som han dog respekterer.

- Jeg har sagt, hvad jeg har at sige, udtaler Ivan Rakitic ifølge Goal.com.

- Mit forhold til dem har aldrig været et forhold som mellem nære venner. Jeg tror, at det er svært i en gruppe, som består af 23 eller 24 spillere.

- Mine mest nære venner i sidste sæson var Andreas Iniesta, Marc-Andre ter Stegen, Kevin-Prince Boateng og Junior Firpo.

- Jeg respekterer dem begge to (Lionel Messi og Luis Suarez, red.) De var mine holdkammerater i seks år, og de er meget vigtige spillere. Jeg er altid kommet godt ud af det med dem, og jeg har den største respekt for dem.

- I løbet af corona-nedlukningen har vi alle sammen været meget tætte på hinanden – vi var nærmest naboer. Jeg er meget taknemmelig for, hvordan de har behandlet mig i årenes løb.

Ivan Rakitic nåede at spille 149 kampe for Sevilla, da han i første omgang slog folderne i den sydspanske klub fra januar 2011 til sommeren 2014. Han har i løbet af de seneste seks år spillet 310 kampe for FC Barcelona, hvor han ydermere har bidraget med 35 mål og 42 assists.

Mere om Ivan Rakitić

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Villarreal