Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Liverpool og Real Madrid kommer måske til at kæmpe om Kylian Mbappé til næste sommer, Everton har prissat deres talentfulde angriber Dominic Calvert-Lewin, mens Manchester United har intensiveret jagten på FC Porto-venstrebacken Alex Telles.

Article image
Ritzau-Scanpix

Både Liverpool og Real Madrid vil forsøge at hente Kylian Mbappé i Paris Saint-Germain, når næste sommers transfervindue åbner. (L’Equipe)

Real Madrid har ingen interesse i at hente Dele Alli, som tilsyneladende er ude i kulden i Tottenham, til Santiago Bernabeu. (Talksport)

Crystal Palace nægter hårdnakket at have budt 203 millioner kroner på Liverpools engelske U21-landsholdsangriber Rhian Brewster. (Goal)

Everton forhandler i øjeblikket med Atlético Madrid om at hente den colombianske højreback Santiago Arias til Goodison Park. (Liverpool Echo)

Everton forlanger 648 millioner kroner for deres 23-årige angriber Dominic Calvert-Lewin, som Manchester United er interesserede i. (Sun)

FC Portos venstreback Alex Telles håber på et skifte til Manchester United, men de to klubber er endnu ikke blevet enige om, hvad den 27-årige brasilianske landsholdsspiller skal koste. (Guardian)

Manchester United har – i kølvandet på lørdagens nederlag til Crystal Palace – optrappet jagten på forstærkninger. FC Portos venstreback Alex Telles er en af de spillere, som ”The Red Devils” gerne vil have fingrene i. (Manchester Evening News)

Manchester United har forsøgt at sælge højrebacken Diogo Dalot til FC Porto. Den 21-årige portugiser skulle fungere som en del af betalingen for FC Portos venstreback Alex Telles, men det er den portugisiske klub ikke interesseret i. (Mirror)

Manchester United er også interesserede i RB Leipzigs unge forsvarsgeneral Dayot Upamecano. (Telegraph)

Sevilla har bekræftet, at de har afvist et bud på deres franske U21-landsholdsforsvarer Jules Kounde, som blandt andet er sat i forbindelse med et skifte til Manchester City. (Goal)

Den tidligere Liverpool-ungdomsangriber Bobby Duncan er på vej til at forlade Fiorentina til fordel for Derby County. (The Athletic)

Spartak Moskva er interesserede i Tottenhams højreback Serge Aurier. (Sky Sports)

Atlético Madrid slutter sig til Fiorentina og Torino i jagten på Arsenals midtbanedynamo Lucas Torreira. (Mail)

Arsenal vil gøre midtbanespilleren Lucas Torreira til en del af betalingen for Atlético Madrids midtbanedynamo Thomas Partey, som længe har stået højt på ønskelisten hos ”The Gunners”. (El Gol)

Fulham forsøger i øjeblikket at få fingrene i Leicester City-midtbanespilleren Daniel Amartey, som har en fortid i danske FC København. (Football Insider)

Southampton er nu interesserede i Benfica-midtbanespilleren Florentino Luis. (Sun)

Crystal Palace-manageren Roy Hodgson anerkender, at det bliver svært for klubben at holde på Wilfried Zaha, hvis en pengestærk klub kommer med et bud på den 27-årige Crystal Palace-profil. (Talksport)

Leeds United har for anden gang budt på Brighton & Hove Albions 18-årige forsvarsspiller Haydon Roberts. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik