Fodbold nyheder

Journalist: Eriksen kan være færdig i Inter

Af Niels Nedergaard

Christian Eriksen kommer ikke fremover til at spille en rolle for Inter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det vurderer journalisten Carlo Angioni, der skriver for det anerkendte italienske medie La Gazzetta dello Sport.

Vurderingen fra Carlo Angioni kommer i kølvandet på Inters seneste jagt op forstærkninger til truppen, hvor klubben er meget tæt på at offentliggøre Arturo Vidal, som man henter til klubben fra FC Barcelona.

Og netop tilføjelsen af Arturo Vidal kan vise sig at blive vital for Christian Eriksen, vurderer journalisten.

- Jeg har virkelig svært ved at se, hvor Eriksen skal finde en plads på det her Inter-mandskab med Conte som cheftræner. Eriksen er ikke og har ikke på noget tidspunkt været Contes valg, siger Carlo Angioni ifølge La Gazzetta dello Sport og tilføjer:

- Det er Vidal, som kommer med en stærkere fysik og passer bedre ind på Contes hold. Vi har et par gange, mens kameraet har været slukket, hørt Conte sige, at han synes, at Eriksen er for svag og sky, og han får bare for lidt spilletid, så hans fremtid er usikker.

Inter har på det seneste styrket truppen markant, og der kan være flere forstærkninger på vej for den ambitiøse italienske storklub. Italienerne er nemlig ude efter Chelseas N’Golo Kanté. Og netop dette kan altså blive dødssømmet for Eriksen i Inter.

- Conte har én topprioritet, og det er at hente N'Golo Kanté fra Chelsea. Hvis han får indfriet det mål, er det game over for Eriksen. Det er helt sikkert, afslutter Carlo Angioni.

Christian Eriksen kom til Inter i vinterens transfervindue, hvor han skiftede fra Tottenham. Siden da er det blevet til 26 kampe for den italienske storklub.

Mere om Christian Eriksen

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Atalanta - Villarreal