Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Dele Alli kan være godt på vej til Paris, Manchester City har budt på en forsvarsspiller fra Sevilla, men buddet er blevet afvist, mens Leicester City og Tottenham er på udkig i den kinesiske Super League.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tottenham-spillerne var målløse over, at Dele Alli, som rygterne i øjeblikket sender til Paris Saint-Germain, ikke var en del af den Tottenham-trup, som søndag slog Southampton. (Mail)

Antonio Rüdigers fremtid i Chelsea er tvivlsom. Den tyske forsvarsspiller var således ikke en del af den Chelsea-trup, som søndag tabte til Liverpool, selvom han var skadefri og i fin form. (Mail)

Arsenal-manageren Mikel Arteta har løftet sløret for, at ”The Gunners” ikke forhandler med Alexandre Lacazette om en ny kontrakt. Den franske angriber har mindre en to år tilbage af sin nuværende kontrakt. (Mirror)

Arsenal-forsvareren Shkodran Mustafi er på blokken i Lazio og Napoli. ”The Gunners” er lydhøre overfor bud på den 28-årige tysker. (Sun)

Arsenal pønser på at inkludere den defensive midtbanespiller Lucas Torreira i et eventuelt køb af Atlético Madrids midtbanespiller Thomas Partey, som længe har stået på ønskelisten hos ”The Gunners”. (Express)

Fulham har budt på Sassuolo-forsvareren Marlon. Ifølge Serie A-klubbens direktør Giovanni Carnevali foregår der i øjeblikket forhandlinger om den 25-årige brasilianer. (Sky Sports)

Den brasilianske venstreback Alex Telles insisterer på, at han er fuldt fokuseret på at spille for FC Porto, selvom rygterne i øjeblikket sender den 27-årige Porto-profil til Manchester United. (Sport TV)

Manchester United-venstrebacken Luke Shaw har understreget, at Premier League-klubben er nødt til at hente flere spillere til Old Trafford, hvis truppen skal styrkes, inden transfervinduet lukker. (Manchester Evening News)

Manchester Citys første bud på Sevillas franske forsvarsspiller Jules Kounde er blevet afvist af LaLiga-klubben. (Mirror)

Den 21-årige Sevilla-forsvarer Jules Kounde er efter sigende enig med Manchester City om de personlige vilkår i en eventuelt kommende kontrakt. (Foot Mercato)

Crystal Palace fører i øjeblikket kapløbet om Liverpool-angriberen Rhian Brewster, mens Sheffield United og West Bromwich også er interesserede i den engelske U21-landsholdsangriber. (Mail)

Liverpool har ingen intentioner om at sælge den 27-årige midtbanespiller Alex Oxlade-Chamberlain, som rygterne i øjeblikket sender til Wolverhampton. (Mirror)

Leicester City slutter sig til Tottenham i kapløbet om Beijings Guoans sydkoreanske landsholdsforsvarer Kim Min-jae. (90min)

Den tidligere Manchester United-midtbanespiller Ravel Morrison, som er arbejdsløs efter afskeden med Sheffield United, er på vej til hollandske ADO Den Haag. (Football Oranje)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik