Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Raymund Nelausen

Medie: Liverpool jagter Barcelona-spiller

Spanske Sport skriver i dag, at Liverpool har kontaktet FC Barcelona, da de er interesseret i at leje Ousmane Dembele det næste år.
Flere spillere fra Liverpool har de seneste måneder været rygtet til FC Barcelona, men nu kan der muligvis ske noget den anden vej. Det spanske medie Sport fortæller, at Liverpool inden for det seneste døgn har kontaktet Barcelona om en mulig handel.

Det skulle angiveligt være Ousmane Dembele, der er tale om. Liverpool vil gerne leje spilleren, og de vil både betale et beløb samt franskmandens løn. Jürgen Klopp skulle efter sigende have Dembele højt på sin ønskeliste, da Dembeles teknik og hurtighed kan hæve Liverpools niveau yderligere.

Sport mener dog ikke, at FC Barcelona er parate til at leje Ousmane Dembele ud. Selvom han har haft mange skadesproblemer, ser de ham stadig som en spiller med stort potentiale.

Ousmane Dembele kom til FC Barcelona fra Borussia Dortmund i 2017 efter at have imponeret i Bundesligaen. Han har dog ikke ramt det helt samme niveau i Spanien, hvor han har spillet 51 kampe og scoret 12 mål. I sidste sæson spillede han blot fem kampe for den spanske storklub.

Dembeles kontrakt med FC Barcelona udløber i 2022, så han har stadig et par år tilbage i Barcelona-trøjen. Det kunne dog være en god ide at sende ham på leje til Liverpool med mindre, at Ronald Koeman har tænkt sig at bruge Dembele den kommende sæson.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER