Fodbold nyheder

Fredagens internationale rygter

Af Raymund Nelausen

Dele Alli på vej til Inter, Madrid-klub interesseret i Suarez og Dortmunds jagt på den nye Jadons Sancho. Her er dagens rygter fra Europa.

Article image
Ritzau-Scanpix

Mario Götzes kontrakt med Dortmund udløb efter sidste sæson, men han skulle angiveligt havde haft muligheden for at blive i Tyskland. Bild skriver, at Bayern München diskuterede, hvorvidt de skulle hente Götze tilbage til klubben. Det kan dog stadig blive aktuelt, når de sælger Thiago (Bild).

Juventus skulle angiveligt have Edin Dzeko på plads i klubben. De to parter har underskrevet en aftale på to år, og bosnieren kommer til fra AS Roma (Goal).

Det betyder samtidig, at Luis Suarez ikke skifter til de italienske mestre, som han ellers har været rygtet til. I stedet vil Atletico Madrid hente angriberen til Madrid-klubben enten i en byttehandel eller på en fri-transfer (Fabrizio Romano).

Borussia Dortmund hentede i sin tid Jadon Sancho hos Manchester City. Nu vil de gentage den bedrift, da de meldes interesseret i Jamie Bynoe-Gittens. Englænderen er blot 16 år, og han har kun repræsenteret Citys U18-hold to gange. Ligesom Sancho er Byenoe-Gittens også kantspiller (Daily Mail).

Antonio Conte er interesseret i Dele Alli fra Tottenham og går efter at hente englænderen til klubben. Inter er dog ikke den eneste klub, som går efter Alli. Paris Saint-Germain undersøger også muligheden for at hente Alli til klubben (Daily Mail).

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik