Lok. Plovdiv - Tottenham

Europa: Europa League
Lok. Plovdiv G. Minchev (71), B. Karagaren (79), Dinis Almeida (79)
Stadion LokomotivFuld tid1-2
Tottenham H. Kane (Str. 80), T. NDombèlé (85)
LineupReferat

Højbjerg og Tottenham tæt på chok-exit mod tapre bulgarer

Af Jonathan Kjær Troelsen

Mourinho og Tottenham klarede lige akkurat skærene i torsdagens kvalifikationskamp til Europa League.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det var et stærkt Tottenham-mandskab, som blev sendt på banen, da de torsdag aften mødte Lokomotiv Plovdiv i Bulgarien. Spillere som Harry Kane, Son og Pierre-Emile Højbjerg var blot tre af profilerne fra Premier League-klubbens startopstilling.

På trods af det stjernebesatte Tottenham-hold var det Lokomotiv Plovdiv, som først kom på scoringstavlen. Efter 70 minutters spil kom bulgarerne sensationelt foran, da Georgi Minchev var manden bag føringsmålet.

De næste ti minutter skulle dog blive utrolig dyre for de bulgarske værter. I det 79. minut fik hjemmeholdet nemlig to røde kort, og i samme ombæring fik Tottenham tildelt et straffespark. Det scorede Harry Kane på, og dermed var stillingen 1-1. Med de to udvisninger ville Tottenham være to mand i overtal resten af kampen.

Det udnyttede storfavoritterne efter 85 minutter. Her kom Tanguy Ndombele på måltavlen, og dermed var de store forhåndsfavoritter foran. Lokomotiv Plovdiv, som er på sjettepladsen i den bulgarske liga, formåede resten af kampen ikke at svare tilbage. Dermed er Tottenham, og Højbjerg som spillede alle 90 minutter, videre med hiv og sving i Europa League-kvalifikationen.

Relaterede artikler

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik