Fodbold nyheder

Endnu en Real Madrid-stjerne på vej til Tottenham

Af Daniel Eckford-Olsen

Rygterne peger på at Gareth Bale snart kan forlade Real Madrid til fordel for Tottenham, en af Real Madrid’s unge stjerner kan nu også være på vej til London-klubben.

Article image
AP

Gareth Bale er et varmt emne i hans tidligere klub Tottenham, nu ligner Sergio Reguilon en mand der også snart tager turen fra Madrid til London. Flere engelske medier mener nu at den unge stjerne er til lægetjek, og befinder sig på Tottenham’s træningsanlæg.

23-årige Sergio Reguilon var i sidste sæson udlånt fra Real Madrid til Sevilla, det ligner lige nu at spanieren ryger til London for 223 millioner kroner på en permanent aftale, skriver den italienske journalist Fabrizio Romano. Manchester United har før også været med i kampen om den unge spaniers underskrift, men klubben har trukket sig på grund af kravet om en tilbagekøbsklausul, et krav Tottenham derimod har accepteret.

Sergio Reguilon var som sagt udlånt til Sevilla i den forgangene sæson, hvor det blev til en ubetinget succes. Udover at være en fast bestanddel af startelleveren i La liga og i EL-sejren, blev den 23-årige venstreback kåret til sæsonens spiller. Selvom Reguilon gjorde det blændende holder Marcelo og Mendy spanieren fra kontinuerlig spilletid, og derfor er han altså på vej til Tottenham.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik