Fodbold nyheder

Leicester på jagt i italiensk topklub

Af Daniel Eckford-Olsen

Leicester City har tidligere hentet Timothy Castagne til klubben, nu er den engelske klub angiveligt tæt på endnu en Serie A-profil.

Article image
Ritzau-Scanpix

En af Leicester City’s første beslutninger i dette transfervindue var at hente en storspillende Timothy Castagne til klubben. Nu melder flere internationale medier, at klubben igen er på jagt efter forstrækninger i Serie A. Denne gang er der tale om Cengiz Ünder, der til dagligt spiller i AS Roma.

Den tyrkisk fløjspiller er allerede på vej til England, for at diskutere personlige krav, efter at begge klubber har gennemført fohandlinger, skriver SkySports. Leicester og Roma er ifølge samme medie blevet enige om en leje-aftale, hvor den engelske klub betaler 22 millioner kroner for det første år, hvorefter Leicester er forpligtet til at gøre aftalen permanent for 178 millioner kroner.

Den 23-årige tyrkiske landsholdsspiller har siden 2017 været én af Romas profiler, her er det blevet til 13 mål i 70 kampe for. Den unge tyrker blev hentet til den italienske hovedstad fra Istanbul Başakşehir, og nu er han på vej videre.

Mere om Cengiz Ünder

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - ZenitChampions League - Juventus - BarcelonaChampions League - Manchester U - RB Leipzig