Fodbold nyheder

Trist nyhed om Frank

Af Torsten Brix

Dødsfald tæt på Frank Onyeka…


– Han er aktuel og har trænet med de seneste dage, hvor han har set fin ud. Selvfølgelig er det en hård personlig tragedie, han har været gennem. Det er hårdt for ham at sidde i Danmark og så skulle se sin familie i Nigeria kæmpe med det tab…

Sådan siger FCM-cheftræner Brian Priske til Ekstra Bladet om Frank Onyeka, der op til aftenens vigtige kvalifikationskamp. Onyeka har været i Nigeria, da hans far er død, men Priske melder Onyeka klar:

– Jeg synes indtil nu, at har han håndteret det rigtig fint. Han har haft nogle dage hist og pist, hvor han har fået mulighed for at organisere nogle ting i forhold til familien i Nigeria. Samtidig har fået mulighed for at være på træningsbanen og få et lille frirum, hvor han har været o. k. glad. Jeg forventer helt sikkert, at Frank nok skal være der mod Young Boys.

– Jeg er helt tryg ved ham. Det her har vi spillet for i et år, og det ved Frank også godt. Han har jo også set frem til at kunne træde op i tredje runde af Champions League- kvalifikationen. Det er en stor kamp, og det kan blive en historisk kamp for FC Midtjylland. Det vil han selvfølgelig også gerne være en del af.

Mere om Frank Onyeka

Mere om FC Midtjylland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik