Fodbold nyheder

Onsdagens internationale rygter

Af Raymund Nelausen

Skal Memphis Depay til FC Barcelona eller ej? Roma tæt på forstærkning fra Juventus og store problemer med Luis Suarez´ skifte til Italien. Her er dagens internationale rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Både Houssem Aouar og Memphis Depay er blevet rygtet væk fra Lyon, men klubbens sportsdirektør, Juninho, fortæller, at de ikke har modtaget nogle bud på de to spillere (Goal).

I forlængelse af dette, har Ronald Koeman offentligt udtalt om sin interesse for Memphis Depay. Han fortæller dog også, at FC Barcelona bliver nødt til at sælge nogle spillere, før de kan hente hollænderen til klubben (Fox Sports Netherlands).

Roma ser ud til at hente Mattia De Sciglio hos Juventus. Den anerkendte journalist Fabrizio Romano fortæller, at klubberne er enig med hinanden, og det kun er De Sciglios betingelser, der skal forhandles på plads med hovedstadsklubben (Sky Sport).

Juventus har længe set ud til at blive Luis Suarez´ nye klub, men nu er der angiveligt problemer i handlen. Angriberen har nemlig svært med at få et italiensk pas, som betyder at skiftet kan falde til jorden (Goal).

Inter skal ikke længere regne med, at de kan hente Chelseas Emerson Palmieri. Nu får italienerne modstand, da West Ham også har meldt sig ind i kampen. De er dog kun interesseret i at leje Palmieri (Independent).

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik