Fodbold nyheder

Van Dijk om fejl:
Jeg forsøger at gøre mit bedste

Af Daniel Fisker

Virgil van Dijk var skyld i, at Liverpool indkasserede et mål i sæsonens første Premier League-kamp mod Leeds. Den slags kan ske, mener den hollandske forsvarsgeneral.

Article image

Oprykkerne fra Leeds gav de forsvarende mestre fra Liverpool kamp til stregen, da Premier League-sæsonen for de to klubbers vedkommende blev sparket i gang på Anfield.

Der var smæk for skillingen i Leeds Uniteds første Premier League-kamp i 16 år. Der var tale om et brag af en sæsonåbner med syv mål, et hattrick og en række defensive fejl.

En af disse fejl kom fra Liverpools forsvarsgeneral Virgil van Dijk, som netop havde scoret et mål for de forsvarende Premier League-mestre. Den defensive fejl kostede dog et mål til gæsterne fra Leeds.

- Det var en af den slags… Den slags situationer kan opstå, udtaler Virgil van Dijk ifølge Daily Star.

- Jeg forsøger altid at gøre mit bedste, og det var, hvad jeg gjorde. Desværre resulterede det i et mål, men det tager jeg ikke så tungt.

Åbningskampen på Anfield endte – takket være et hattrick af Mohamed Salah – 4-3 til Liverpool. På trods af nederlaget skal der ikke herske tvivl om, at Leeds United stemplede ind i Premier League med manér.

Mere om Virgil van Dijk

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik