Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

En tidligere FC Midtjylland-angriber spøger i Tottenham, mens Manchester United er parate til at opgive Jadon Sancho og rette opmærksomheden mod alternative løsninger.

Article image

Manchester United skal kun betale i omegnen af 150 millioner kroner, hvis ”The Red Devils” vil have fingrene i Real Madrid-kantspilleren Gareth Bale. (Mundo Deportivo)

Tottenham forhandler i øjeblikket med tyrkisk Trabzonspor om et køb af den tidligere FC Midtjylland-angriber Alexander Sørloth. Den 24-årige nordmand er udlejet til den tyrkiske Süper Lig-klub, som får mulighed for at købe angriberen, hvis han starter inde i mindst halvdelen af kampene i den kommende sæson. (Express)

Manchester United er parate til at opgive Borussia Dortmund-stortalentet Jadon Sancho. ”The Red Devils” har allerede forhørt sig hos mulige alternativer – blandt andre Inter-kantspilleren Ivan Perisic. (Telegraph)

Tottenham er interesserede i Southamptons engelske angriber Danny Ings. (Football.London)

Arsenal er interesserede i den islandske målmand Runar Alex Runarsson, hvorfor ”The Gunners” har taget hul på forhandlingerne med Ligue 1-klubben Dijon. (Telegraph)

Manchester United får måske kamp til stregen af Tottenham i deres jagt på Real Madrids talentfulde venstreback Sergio Reguilon. (Mail)

Tottenham har meldt sig ind i kampen om Hellas Verona-forsvareren Marash Kumbulla. Chelsea og Manchester United er også interesserede i den 20-årige albaner. (L’Arena)

Newcastle United har forhørt sig om muligheden for at leje AS Romas talentfulde kantspiller Cengiz Under. Leicester City er også interesseret i den 23-årige tyrker. (Inside Futbol)

Bournemouth har gjort det klart overfor Leicester City, at de må betale 400 millioner kroner, hvis de vil have fingrene i den 23-årige midtbanespiller David Brooks. (Sun)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik