Fodbold nyheder

Medie:
Arsenal-keeper præsenteret i Aston Villa indenfor 24 timer

Af Nicolai Christensen

Emiliano Martinez der imponerede i Bernd Lenos fravær, er nu på vej til Aston Villa i jagten på fast spilletid.

Ritzau Scanpix
Ritzau Scanpix

Da Arsenal i går slog Fulham med 3-0, var det uden argentinske Emi Martinez i truppen, der angiveligt er i Birmingham for at skrive under på en fireårig kontrakt med Aston Villa. Martinez greb i den grad chancen, da Bernd Leno blev skadet i en kamp imod Brighton kort efter covid-19-genopstarten, men det har eftersigende ikke ændret på styrkeforholdet mellem de to keepere.

Martinez er sulten efter at være første-keeper, og det er han ikke garanteret i Arsenal, og derfor er han nu på vej væk. Klubben skulle som sagt være Aston Villa, og prisen for argentineren skulle lyde på 160 mio. kroner. Mediet The Independent forstår, at Martinez meget vel kunne blive præsenteret i Aston Villa indenfor de næste 24 timer.

Aston Villa har deres førstevalg i målet Tom Heaton skadet, og med Martinez i truppen kunne det meget vel blive enden for den aldrende engelske keeper. Arsenal har som sagt i forvejen Bernd Leno, og det lader til at Arteta foretrækker Leno over Martinez. Salget af Martinez kunne være med til at finansiere et køb af enten Thomas Partey eller Houssem Aouar, som ”The Gunners” begge skulle være meget interesserede i at bringe til klubben.

Emiliano Martinez har i sin Arsenal-tid stået 38 kampe, hvor han reelt set fik sit gennembrud i klubben i slutningen af sidste sæson. Martinez er 28 år.

Mere om Emiliano Martínez

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik