Fodbold nyheder

Fredagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

David Beckham kan snart præsentere endnu en profil i Miami, mens FC Barcelona pønser på en ny kontrakt – og en stor frikøbsklausul – til Ansu Fati.

Article image
Ritzau-Scanpix

David Beckhams MLS-klub Inter Miami er tæt på at hente en stor profil til klubben. Der er tale om den argentinske angriber Gonzalo Higuain, som netop har fået ophævet sin kontrakt med Juventus. (Sun)

Real Madrid er ikke alene om at være interesseret i at hente den kun 17-årige Stade Rennes-spiller, som for nylig debuterede for det franske landshold. Paris Saint-Germain er således også interesseret i det franske stortalent. (Marca)

FC Barcelona pønser på at inkludere højrebacken Emerson, som tilbragte sidste sæson som lejesvend i Real Betis, i deres bud på Olympique Lyons hollandske angriber Memphis Depay. (Mundo Deportivo)

AS Roma har ingen interesse i at hente Boli Bolingoli, som er ude i kulden i Celtic, denne sommer. (Scottish Sun)

Paris Saint-Germain-talentet Mitchel Bakker, som har fået sin fodboldopdragelse i Ajax, er på blokken i Celtic. Den unge hollænder har dog gjort det klart over for ledelsen i den franske hovedstadsklub, at han vil blive på Parc des Princes og kæmpe for sin plads hos ”Les Parisiens”. (Sky Sports)

FC Barcelona vil holde på Ansu Fati ved at udstyre det 17-årige stortalent med en ny kontrakt og en dertilhørende frikøbsklausul på 2,95 milliarder kroner. (Mundo Deportivo)

Det næste præsidentvalg i FC Barcelona finder sted den 20. og den 21. marts næste år. (Daily Star)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik