Fodbold nyheder

Officielt:
Wolverhampton henter endnu et talent

Af Daniel Fisker

Wolverhampton har hentet den anden FC Porto-spiller på mindre end en uge.
Article image
Ritzau-Scanpix
Wolverhampton overgik lørdag klubbens transferrekord, da Fábio Silva blev købt i FC Porto for 298 millioner kroner, hvilket samtidig gjorde den 18-årige portugiser til den tredjedyreste 18-årige fodboldspiller nogensinde.


Nu har Wolves igen været på rov i den portugisiske klub. Denne gang er resultatet en lejeaftale med den portugisiske U21-landsholdsspiller Vitinha. Premier League-klubben har ydermere sikret sig en købsoption på Vitinha, som i den forgangne sæson debuterede for FC Porto.

- Vitinha er en vigtig erhvervelse og en integreret del af vores transferplaner denne sommer, udtaler bestyrelsesformanden i Wolverhampton Jeff Shi til klubbens officielle hjemmeside.

- Han er et spændende og specielt talent med en overflod af teknik og kreativitet. Han kan bidrage med et friskt pust i denne sæson.

- Vitinhas tilgang er et udtryk for vores strategi og ambition om at udvikle vores førstehold yderligere. Vi vil fortsætte med at udvikle os på banen.

Vitinha fik spilletid i otte Liga NOS kampe i den forgangne sæson, hvoraf han spillede to kampe med sin ”nye” holdkammerat Fábio Silva. Wolverhamptons nye lejesvend nåede at spille 12 førsteholdskampe for FC Porto, hvilket resulterede i 299 minutter på banen og en enkelt assist.

Mere om Wolverhampton

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik