Raymund Nelausen

Reus scorer i sit comeback for Dortmund

Marco Reus vendte i dag tilbage for Borussia Dortmund efter en lang skadespause. Det fejrede tyskeren med et mål i kampen mod Sparta Rotterdam.
Dortmunds anfører, Marco Reus, var igen at finde på holdkortet, da Dortmund i dag spillede venskabskamp mod hollandske Sparta Rotterdam. Det var 216 dage siden, at Reus sidst havde spillet, og han vendte tilbage med manér.

Han fik 70 minutter på banen, og startede kampen fra start på Dortmunds offensive midtbane. Og efter en lille times spil kunne Reus igen mærke følelsen af mål, da han gjorde det til 1-0 til tyskerne.

Det var et flot mål, som Reus scorede mod Sparta Rotterdam. Han modtog bolden på kanten af feltet og begyndte sin dribletur mod mål. Her driblede han elegant forbi fire forsvarsspillere inden, at han kunne sparke bolden i mål.

Udover målet viste Marco Reus, at han stadig er godt kørende, selvom han har siddet ude i syv måneder. Han lavede konstant et hårdt pres på modstanderne, og kom også frem til flere store chancer igennem kampen. Dortmund endte med at vinde opgøret 2-1.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER