Rasmus Ploug Jørgensen

To Manchester United-spillere får nyt trøjenummer

De to unge talenter havde en forrygende debutsæson i Premier League og det bliver nu belønnet.
Den voksende tiltro til de to unge spillere Mason Greenwood og Brandon Williams, resulterer nu i, at de to får et nyt nummer bag på deres trøje til den kommende 2020/2021-sæson. Indtil nu har de båret henholdsvis nummer 26 og 53 i deres debutsæson i Premier League.

Da man hentede Donny van de Beek tidligere på ugen, blev det offentliggjort at han ville bære nummer 34 på ryggen, som hyldest til hans tidligere holdkammerat Abdelhak Nouri, som fik et ildebefindende midt på grønsværen for år tilbage.

Nu kommer der to nye trøjenumre på hylderne. Således har Greenwood fået tildelt det legendariske nummer 11, som kun er blevet båret af tre spillere før ham i Premier Leagues historie. Det drejer sig om Ryan Giggs, Adnan Januzaj og Anthony Martial, som skiftede til nummer 9 inden sidste sæson.

Brandon Williams har fået trøjenummer 33 efter en spændende første sæson hos de røde fra Manchester. Han optrådte 35 gange i sidste sæson og blev Uniteds startende venstreback over Luke Shaw. Ærgerligt for ham kommer han sig lige nu over en fodskade, som han pådrog sig tidligere på sæsonen og er derfor ikke udtaget til Englands u21-landshold.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER