Daniel Eckford-Olsen

Everton tæt på dobbelt stjerne-indkøb

Everton leder efter forstærkninger til midtbanen, Napoli har accepteret deres bud på Allan, men den engelske klub er ikke færdige.
Manager Carlo Ancelotti har gjort det klart, at Everton skal opruste deres midtbane inden den nye PL-sæson. Den italienske manager er derfor tæt på at kunne hente et par af hans gamle kendinge til Liverpool.

James Rodríguez er blevet rygtet til mange europæiske topklubber efter, at colombianeren ikke længere er ønsket i Real Madrid. Nu planlægger Everton at genforene Ancelotti og James Rodríguez i England, men ifølge engelske medier er Liverpool-klubben også i forhandlinger med Napoli’s brasilianske midtbanespiller Allan.

29-årige Allan har spillet over 200 kampe for Napoli og er nu Evertons vigtigste prioritet. Everton og Napoli er allerede blevet enige om en aftale der får 29-årige Allan til klubben for 208 millioner kroner, skriver BBC.

Mens Allan måske allerede er på vej til England, er der tvivl om formatet af handlen om 29-årige James Rodríguez. Det er ikke umuligt, at den colombianske landsholdsspiller skal afsted på en leje-aftale, hvis det sker, vil Real Madrid stadig kræve et beløb for James Rodríguez, skriver BBC.

Everton har før blandet sig i en handel om Højbjerg inden han skrev under i Tottenham, og Merseyside-klubben er angiveligt stadig i forhandlinger med Watford’s Abdoulaye Doucoure. Så selvom intet er officielt endnu, ligner det at Everton nok skal få indfriet Ancelotti’s ønske om en oprustning af klubbens midtbane.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER