Fodbold nyheder

Officielt:
Chelsea henter Thiago Silva

Af Raymund Nelausen

Chelsea har endnu en gang forstærket truppen til den kommende sæson, da de har skrevet under med brasilianske Thiago Silva.

Ritzau Scanpix
Ritzau Scanpix

Frank Lampard har haft godt med fart på under transfervinduet, og han har hentet flere profiler til London. Nu har Chelsea også hentet Thiago Silva til klubben, og givet den tidligere Paris Saint-Germain-anfører en etårige kontrakt med mulighed for et års forlængelse.

Thiago Silva har været en stor profil hos Paris Saint-Germain gennem otte år, og var en af årsagerne til, at klubben nåede hele vejen til Champions League-finalen. Forsvarskæmpen ser dog frem til sin nye udfordring i England.

- Jeg er glad for skiftet til Chelsea. Jeg ser frem til at være en del af Frank Lampards spændende hold til den kommende sæson, og jeg er her for at kæmpe for titler.

Den 35-årige brasilianer har tidligere spillet for AC Milan, men det var dog i Paris, at han har haft størst succes. Her har han nærmest vundet alt i Frankrig, men manglede dog lige en Champions League-titel før opholdet havde været helt perfekt.

Netop Silvas store samling af trofæer er også noget, der kan gavne Chelsea. Det mener i hvert fald klubbens direktør, Marina Granovskaia, som glæder sig over tilgangen af den brasilianske forsvarsspiller, og håber at hans erfaring kan hjælpe Chelsea den kommende sæson.

- Thiago passer perfekt til klubben, og vi håber, at han kan tilføje nogle nye titler til sit imponerende CV.

Thiago Silva er Chelseas femte nye spiller op til den kommende sæson. London-klubben har allerede hentet Hakim Ziyech, Timo Werner, Ben Chilwell og Malang Sarr til Chelsea, og fansene venter stadig på, at Kai Havertz fra Bayer Leverkusen snart bliver præsenteret. Sikke en sommer for den blå del af London.

Mere om Thiago Silva

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik