Fodbold nyheder

Winterburn: Gabriel bliver enden for Luiz og Holding

Af Nicolai Christensen

Arsenal skulle være centimeter, fra at kunne offentliggøre købet af brasilianske Gabriel fra Lille, og det kunne meget vel ende med at være enden for flere af klubbens centrale forsvarsspillere.

Article image
Ritzau-Scanpix

Gabriel Magalhaes og William Saliba ser ud til at blive Arsenals kommende makkerpar i det centrale midterforsvar i mange år fremover. Det betyder mindre spilletid til spillere som David Luiz, Rob Holding, Sokratis og Shkodran Mustafi, mener en af klubbens tidligere spillere Nigel Winterburn.


- Jeg tror der vil blive flere end en af dem, der forlader klubben, fordi Arsenal har et hav af centrale forsvarsspillere og det kunne meget vel ende med at komme ned til de spillere som er tilfredse med begrænset spilletid, lyder det fra Winterburn i et interview med bookmakers.co.uk.

Han argumenterer også for, at det meget vel kunne ende med at handle om alderen, og derfor er det ikke utænkeligt, at spillere som Luiz, Sokratis og Mustafi ser færdige ud i Arsenal.

David Luiz, som Winterburn ser som en færdig mand i Arsenal, spillede i 2019/20-sæsonen 33 Premier League-kampe for Arsenal.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik