Henrik Varbøl Andersen

Coutinhos fremtid

Brasilianeren fik sit drømme-skifte opfyldt, da han skiftede til Barcelona, men noget tyder på, at karrieren snart skal gå ned af en ny vej.
Brasilianske Philippe Coutinho fik sit europæiske gennembrud, da han i 2013 skiftede til engelske Liverpool fra Inter. Gennem sine knap fem sæsoner udviklede han sig til så stor en profil, at selveste FC Barcelona i 2018 sikrede ham et drømmeskifte. Her næsten to år senere er han på leje i Bayern München, som ikke ønsker at gøre det til et permanent skifte. Så hvor ligger Coutinhos fremtid egentlig henne?

På den korte bane skal han retur til Barcelona, men de seneste rygter går på, at catalonierne ikke er interesserede i at beholde ham. Da Bayern München heller ikke ønsker at beholde ham, skal der nu findes en tredje interesseret klub. Selv er den brasilianske kreatør ganske rolig og fokuserer kun på Champions League-finalen:

- Jeg er fuldt ud fokuseret på finalen. Min fremtid har jeg ikke tænkt på, da jeg kun tænker på finalen, sagde han på pressemødet op til finalen ifølge Liverpool Echo.

Coutinhos agent Kia Joorabchian vil også vente med fremtidssnakken, til finalen er overstået. Til TalkSPORT udtaler han:

- Efter Champions League er slut, uanset hvad der sker, så sætter vi os ned og finder en løsning. Jeg har ikke talt med ham om næste sæson. Det kan være, at Barcelona er den ultimative destination. Han elsker Premier League, og han vil gerne dertil, men den finansielle situation på grunde af Covid-19 kommer til at spille en stor rolle, fordi han er en spiller, der koster.

På rygtebasis har klubber som Chelsea og Arsenal været nævnt heftigt. En retur til Liverpool har også været nævnt, men klubben har tidligere været ude og nævne, at de ikke kommer til at bruge mange penge i dette transfer-vindue på grund af Corona-krisens indflydelse.

Endnu har den nyudnævnte Barcelona-træner Ronald Koeman heller ikke været ude og kommentere på Coutinho, og en eventuel tilbagevenden til ”Blaugrana”.

Nu og her er brasilianeren altså også mest fokuseret på at vinde Champions League med Bayern München.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER