Fodbold nyheder

Lovren:
Jeg gav Ramos en albue med vilje

Af Rasmus Ploug Jørgensen

Den kroatiske forsvarspiller er kendt som en hård negl, hvilket Ramos nu også kan skrive under på.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den tidligere Liverpool-spiller, Dejan Lovren, erkender at han i Kroatiens kamp imod Spanien i Nations League i november 2018, som Kroatien vandt 3-2, gav Sergio Ramos en albue i hovedet med vilje, for at få hævn over det Ramos gjorde imod Salah i Champions League-finalen i 2018, hvor Salah måtte gå skadet fra banen.

Real Madrid vandt finalen 3-1, men efterfølgende blev Ramos beskyldt for at have skadet Liverpools stjernespiller, Mohamed Salah, med vilje. Som bekendt er Salah og Lovren rigtig gode venner og dermed ville Lovren tage sin hævn.

- Jeg ramte Ramos med min albue med vilje og fortalte ham bagefter at vi nu var lige. Jeg respekterer Ramos som spiller og hvad han gør for holdet. Han har vundet mange titler, men han har også en opførsel jeg ikke bryder mig om og skader spillere af og til, udtaler Lovren til den egyptiske tv-kanal Sada El Balad.

Den kroatiske forsvarsspiller skiftede for nyligt Liverpool ud med russiske Zenit, i en handel til en værdi af ca. 90 millioner kroner. Lovren fik en drømmedebut for den russiske klub, der vandt 2-1 imod Lokomotiv Moskva og dermed vandt Den Russiske Supercup.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Real Madrid - DonetskChampions League - Ajax - LiverpoolChampions League - Bayern München - Atlético MadridChampions League - FC Midtjylland - AtalantaChampions League - Inter - GladbachChampions League - Manchester C - Porto