Fodbold nyheder

Oblak skal ingen steder

Af Christian Kern Hansen

Ifølge Atletico Madrid-præsidenten Enrique Cerezzo kan et skifte for Oblak ikke komme på tale.

Article image
Ritzau-Scanpix

Jan Oblak er en af verdens absolut bedste målmænd, og den slovenske landsholdskeeper har gentagne gange vist sit uhyre høje niveau for den spanske hovedstadsklub Atletico Madrid, der har nydt godt af den sikre sidste skanse. Oblak, der har tilbragt sin karriere i Atletico siden sommeren 2014, har naturligvis vakt interesse blandt andre europæiske storklubber i kølvandet på hans vedvarende stærke præstationer i Atletico-buret, og der er formentlig mange Atletico Madrid-fans der i dette vindue kan blive bekymret for om sloveneren nu også er målmand i klubben efter transfervinduet.

Atletico Madrid-fansene kan dog glæde sig over klubpræsidentens udtalelser, hvor han slår fast, at sloveneren har en fremtid i klubben.

- Frygt?. Nej. Overhovedet ikke, indleder præsidenten til det britiske medie Daily Star og fortsætter i følgende vendinger om slovenerens fremtid i klubben.

- Livet har vist os ting, og jeg er overbevist om, at Jan Oblak vil fortsætte med at spille i Atletico.

Daily Star fik også fanget hovedpersonen selv til et par ord om den nuværende situation, og det var en fokuseret slovener som det britiske medie mødte forud for Champions League kampen mod tyske RB Leipzig. Nedenstående ytringer er et uddrag af det samlede interview med det britiske medie Daily Star.

- Det her er ikke tiden for det ( at snakke om transferrygter,red.), nu er det Leipzig.

- Jeg kigger tilbage på sæsonen, når den sidste kamp er ovre, og forhåbentlig har vi tre mere.

- Så vil der blive tid til at snakke.

Jan Oblak har spillet hele 256 kampe for Atletico siden sin ankomst til det spanske i sommeren 2014 fra portugisiske Benfica, og over halvdelen af gangene er kampene færdigspillet uden at bolden var blevet sendt ind bag sloveneren. 139 gange har sloveneren kunne glæde sig over at holde rent bur i Atletico-målet.


Mere om Jan Oblak

Mere om Atlético Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik