Fodbold nyheder

Avis:
Ingen nye spillere til Real Madrid denne sommer

Af Daniel Fisker

Det bliver kun de udlejede spillere, som denne sommer kommer til at gøre deres indtog i Real Madrid denne sommer.

Article image

Real Madrids sæson sluttede, da Manchester City ekspederede den spanske hovedstadsklub ud af Champions League. Dermed var det åbenbart tid til at gøre status i storklubben, hvor den økonomiske krise kradser.

Real Madrid-spillerne blev ifølge Marca samlet til et møde, hvor klubbens administrerende direktør Jose Angel Sanchez talte til spillerne. Talen gik blandt andet ud på, at direktøren var tilfreds med Real Madrids sæson – selvom det europæiske eventyr sluttede så brat.

Sanchez benyttede også lejligheden til at bekræfte PSG-lejesvenden Alphonse Areolas afgang og tilbagevenden til den franske hovedstadsklub. Real Madrid havde simpelthen ikke det økonomiske albuerum til at gøre lejeaftalen permanent.

Derudover forklarede Sanchez også sine spillere, at der – på grund af coronakrisens økonomiske konsekvenser – ikke vil blive hentet spillere til Real Madrid denne sommer. De eneste, som dermed kommer til at gøre deres indtog på Santiago Bernabeu denne sommer, er Martin Ødegaard, Dani Ceballos og Andriy Lunin.

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik