Fodbold nyheder

Real Madrid skifter mening om Ramos

Af Raymund Nelausen

Real Madrid har længe overvejet at forlænge deres aftale med Sergio Ramos yderligere et år. Efter en stor sæson af forsvarsspilleren har Madrid-klubben skiftet mening.

/Ritzau Scanpix
/Ritzau Scanpix

Sergio Ramos har været en del af Real Madrid siden 2005 og har siden vundet alt, hvad der er værd at vinde som fodboldspiller. Hans kontrakt står til at udløbe til næste sommer, og Real Madrid havde planlagt at forlænge aftalen med yderligere et år.

Sergio Ramos er blevet 34 år og Real Madrids plan har været at tage et år af gangen, men det er der nu blevet ændret på. Spanske AS fortæller, at Madrid-klubben vil belønne Ramos' store indsats for klubben med en forlængelse på to år, så hans kontakt i stedet vil udløbe i 2023.

Ramos har været en vigtig mand i denne sæson, hvor han med sin lederskab og mange mål har gjort Real Madrid til vindere af La Liga. Forsvarsspilleren har i denne sæson scoret hele 11 mål i den spanske liga, og det har gjort ham til en af de farligste forsvarsspillere i 20 år, som vi tidligere har skrevet her på Indkast.dk

Kontraktforlængelsen mellem Real Madrid og Sergio Ramos skal snart falde på plads, da Ramos kan forhandle med andre klubber fra 1. januar. Og selvom han er ved at være oppe i årene, bliver Real Madrid nødt til at give ham en toårige forlængelse, da han stadig er blandt klubbens vigtigste spillere.

Mere om Sergio Ramos

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik