Fodbold nyheder

Onsdagens internationale rygter

Af Raymund Nelausen

Dagens internationale rygter byder blandt andet på en kommende handel mellem Juventus og Burnley, Dani Ceballos fremtid i Real Madrid og et skifte til Italien for Divock Origi.

Article image
Ritzau-Scanpix

AC Milan kan være på vej til at hente Tiemoue Bakayoko tilbage til Italien. Bakayoko er på kontrakt i Chelsea, men klubben er ikke længere interesseret i at beholde midtbanespilleren og har sænket prisen på ham (Sky Sport Italien).

Fenerbahce mangler en farlig mand på toppen, og de har udset sig Leicesters Kelechi Iheanacho. Den 23-årige angriber har ikke været den store succes i England, og ser ud til at blive lejet til tyrkisk fodbold og Fenerbahce (Fotospor).

Juventus er noget overraskende interesseret i 20-årige Dwight McNeil fra Burnley. Midtbanespilleren står noteret for to mål og seks assist i denne sæson, og de italienske mestre ser et stort potentiale i McNeil (Sky Sports).

Patrik Schick vender tilbage til Roma efter sin udlejning til RB Leipzig i Bundesliga. Selvom Schick længe havde håbet på det, formåede de to klubber ikke at blive enige om en permanent aftale (Bild).

Real Madrid har planer om at beholde Dani Ceballos i Spanien. Midtbanespilleren har været udlejet til Arsenal i den forgangne sæson, men en ny lejeaftale er udelukket fra Real Madrids side af. De ønsker i stedet at bruge Ceballos den kommende sæson (AS).

Lazio vil efter sigende have fingrene i Divock Origi fra Liverpool. Angriberen har scoret nogle vigtige mål for Liverpool igennem tiden, men har siddet meget på bænken. Nu lokker Lazio med spilletid og et farligt partnerskab med Ciro Immobile (Corriere dello Sport).

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik