Fodbold nyheder

Agent om Ramsey-salg:
Nonsens

Af Daniel Fisker

Et af tirsdagens største transferspørgsmål går ud på, om Aaron Ramsey er på vej væk fra Juventus eller ej.

Article image
Ritzau-Scanpix

Sky Sports rapporterede tidligere på tirsdagen, at en håndfuld spillere kan være på vej væk fra Juventus. Der er primært tale om spillere, som er over 30 år gamle – såsom Sami Khedira, Gonzalo Higuain og Blaise Matuidi, der efter sigende er på vej til Inter Miami.

Der er dog efter sigende også spillere på Juventus’ transferliste. Den mest markante af disse spillere er måske Aaron Ramsey, som ”Den Gamle Dame” sidste sommer hentede til Torino på en fri transfer og udstyrede med en kontrakt, der først udløber i sommeren 2023.

Der har dog i dag svirret transferrygter, som sender Ramsey væk fra Juventus – muligvis tilbage til Premier League. Den tidligere Arsenal-spillers agentfirma Avid Sports & Entertainment Group har dog forsøgt at tage transferrygterne i opløbet på Twitter.

- Nonsens, konkluderer Avid Sports & Entertainment Group på Twitter.

Udgangspunktet for transferrygterne om Ramsey er, at den nye Juventus-træner Andrea Pirlo efter sigende ikke er interesseret i Waliseren, som tilsyneladende får 3,3 millioner kroner om ugen i lønningsposen i Torino. Tiden må dog vise, om Ramsey tager turen gennem svingdøren i Juventus.

Mere om Aaron Ramsey

Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik