Fodbold nyheder

Lindelöf:
FCK gjorde det svært for os

Af Daniel Fisker

Victor Lindelöf, som blev indskiftet i tirsdagens Europa League-kvartfinale mod FCK, ser tilbage på en svær kamp mod ”Løverne”.

Article image

FCK gav mandag Manchester United kamp til stregen, da den danske hovedstadsklub efter forlænget spilletid blev ekspederet ud af Europa League. Kvartfinalen blev dermed endestationen for FCK i denne Europa League-sæson.

Selvom FCK ikke helt kunne stå distancen mod ”The Red Devils”, så har københavnernes indsats høstet anerkendelse i alverdens medier. Anerkendelsen kommer også fra Manchester United-svenskeren Victor Lindelöf, som blev indskiftet efter 70 minutters spil i mandagens kvartfinale.

- Det var en hård kamp, men vi klarede den til sidst, hvilket vi er glade for, udtaler Victor Lindelöf ifølge Manchester Evening News.

- Vi vidste, hvad for et hold de var. Jeg synes, at de gjorde det svært for os, selvom vi ikke levede op til vores højeste niveau.

- Jeg synes, at vi kunne have gjort en masse ting bedre, men når vi havde bolden, gjorde de det svært for os. Sommetider pressede de os højt oppe på banen, og når de ikke gjorde det, faldt de tilbage på banen og forsvarede sig kompakt som en enhed. Det var svært at skabe chancer, men jeg synes, at vi skulle have scoret et par mål mere.

- Det er meget svært at sige hvorfor. Det sker af og til i fodbold. Selvfølgelig har det været en lang sæson, men vi spillede en kvartfinale i Europa League, så jeg mener, at alle var nødt til at være klar til det.

- Som jeg sagde, så sker det af og til i fodbold, at man ikke lever op til det niveau, man gerne vil spille på. Men det vigtigste er, at vi vandt og vi nu er videre til semifinalerne.

26-årige Victor Lindelöf, som i 2017 skiftede fra Benfica til Manchester United, har endnu ikke vundet et trofæ med ”The Red Devils”. Nu kan Lindelöf og holdkammeraterne se frem til at møde vinderen af kvartfinalen mellem Wolverhampton og Sevilla i Europa League-semifinalen.

Mere om Victor Lindelöf

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik