Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Nicolai Christensen

Nedenfor følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United vil fortsætte deres jagt på engelske Jadon Sancho, på trods af at Dortmund har slået fast at den 20-årige vil forblive i klubben i næste sæson. (Mail)

Chelsea har accepteret en femårig kontrakt med Bayer Leverkusens tyske-offensivspiller Kai Havertz, men er blevet fortalt, at den 21-årige vil koste 746 mio. kroner. (RMC Sport, via Sun)

Chelsea er interesserede i at købe Ajax´ argentinske-venstreback Nicolas Tagliafico. (Sky Sports)

Arsenal er tæt på at færdiggøre deres indkøb af den tidligere Chelsea-midtbane Wilian efter, at den 32-årige brasilianer har haft et lægetjek. (Standard)

Tottenhams engelske-venstreback Ryan Sessegnon er øverst på Newcastles ønskeseddel. (Sun)

Spurs engelske u-21-højreback Kyle Walker-Peters er i avancerede forhandlinger med Southampton. (Football Insider)

Chelsea er klar til at sætte prisen ned på deres uønskede franske-midtbanespiller Tiemoue Bakayoko. Klubben håber på at kunne lave en 165 mio. kroner-handel med AC Milan. (Sun)

Liverpool har lavet en 165 mio. kroner-vurdering på deres midtbanespiller Harry Wilson efter interesse fra Leeds, Newcastle, Crystal Palace og Southampton. (Mirror)

Manchester City vil acceptere en pris på 66 mio. kroner for at komme af med den 32-årige argentinske-forsvarsspiller Nicolas Otamendi denne sommer. (Sun)

Newcastle ser ud til at slå AC Milan og Roma i forsøget på at købe Burnleys irske-midtbanespiller Jeff Hendrick. (Guardian, via Mail)

Wolverhampton er selvsikre på, at deres manager Nuno Espirito Santo vil skrive under på en ny kontrakt inden den nye Premier League-sæson. (90Min)

Leicester er interesserede i Barcelonas portugisiske-kant Francisco Trincao. (Fabrizio Romano, via Leicester Mercury)

Aston Villa og Crystal Palace er linket sammen med et køb af Norwichs argentinske-playmaker Emiliano Buendia. (HITC, via Sun)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik