Fodbold nyheder

Sloth om Leeds:
En turbulent tid

Af Henrik Varbøl Andersen

Han var et stort talent, da han brød igennem i AGF, og han var spået som en stor stjerne. Som så mange andre oplevede han en svær tid i udlandet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det er AGF-mediet Morethanaclub som bringer et interessant interview med det tidligere AGF-talent Casper Sloth, som oplevede en særdeles turbulent tid i engelske Leeds.

I 2014 hentede den engelske storklub Sloth til fra AGF. Midtbanespilleren havde fået sin debut på landsholdet og var klar til en større scene. Han blev købt for omkring 6 millioner kroner, men det blev en turbulent tid i Leeds:

- Ja det var turbulent. Den sommer jeg kom, tror jeg de hentede en 13-14 nye spillere, så det var nærmest et helt nyt hold. Men det startede rigtig godt. Jeg tror jeg spillede nærmest alle kampe i de første tre måneder. Så en rigtig god start, men lige pludselig blev vores træner fyret. Så fra den ene dag til den anden, der spillede jeg bare ikke en kamp.

Danskeren oplevede at have hele syv forskellige trænere i sin tid i klubben, og tre forskellige direktører blev det også til. Han fortryder ikke sin tid i klubben, selvom det ikke endte med den store succes. 14 kampe i alt blev det til for danskeren i Championship-klubben:

- Men altså jeg kendte jo godt Leeds og syntes, at Leeds var en spændende klub. Og jeg fortryder overhovedet ikke, at jeg tog derover. Men jeg fortryder i hvert fald ikke min tid derovre, det var en fed klub at være en del af.

Casper Sloth er i en alder af 28 år for tiden klubløs. Måske venter der manden med otte A-landskampe på CV´et et nyt eventyr, hvis en klub fristes af midtbanespilleren der engang havde verden for sine fodbold-fødder.

Mere om AGF

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik