Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
2 - 1
(1 - 1)
Manchester C
Real Madrid
R. Sterling (9), G. Jesus (68)
K. Benzema (28)
Raymund Nelausen

Gareth Bale gider ikke at spille imod Manchester City

Gareth Bale er ikke udtaget til Real Madrids-trup, som skal møde Manchester City i Champions League. Nu fortæller Zidane, hvorfor waliseren ikke er med.
Det er ingen hemmelighed, at Gareth Bale og Real Madrid ikke har været en lykkelig historie. Nu er der skrevet et nyt kapitel i det spansk/walisiske drama, da Bale ikke er med i truppen mod Manchester City.

Det er dog ikke Zinedine Zidane, der har besluttet, at waliseren ikke skal være med i den vigtige Champions League-kamp. Franskmanden fortalte på dagens pressemøde, at det var Bale selv, som tog beslutningen.

- Der er sagt mange ting, men vi har et respektfuldt forhold træner og spiller i mellem. Det er et privat anliggende, men jeg kan fortælle, at han ikke foretrak at spille. Resten er mellem ham og jeg.

- Bale har ikke skuffet mig, og jeg fortæller jer ikke mere. Jeg har masser af respekt for ham og alle andre, og de her ting holder vi for os selv i omklædningsrummet, udtalte Zinedine Zidane.

Real Madrid må derfor undvære Gareth Bale i returopgøret mod Manchester City fredag aften. De tabte den første kamp 2-1, og er derfor tvunget frem for at jagte videre avancement. Kampen bliver fløjtet i gang klokken 21:00, og kan ses på TV 3+ og Viaplay.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER