Manchester C - Real Madrid

Europa: Champions League
Manchester C R. Sterling (9), G. Jesus (68)
Etihad StadiumFuld tid2-1
Real Madrid K. Benzema (28)
OptaktLineupReferatVideo

Gareth Bale gider ikke at spille imod Manchester City

Af Raymund Nelausen

Gareth Bale er ikke udtaget til Real Madrids-trup, som skal møde Manchester City i Champions League. Nu fortæller Zidane, hvorfor waliseren ikke er med.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det er ingen hemmelighed, at Gareth Bale og Real Madrid ikke har været en lykkelig historie. Nu er der skrevet et nyt kapitel i det spansk/walisiske drama, da Bale ikke er med i truppen mod Manchester City.

Det er dog ikke Zinedine Zidane, der har besluttet, at waliseren ikke skal være med i den vigtige Champions League-kamp. Franskmanden fortalte på dagens pressemøde, at det var Bale selv, som tog beslutningen.

- Der er sagt mange ting, men vi har et respektfuldt forhold træner og spiller i mellem. Det er et privat anliggende, men jeg kan fortælle, at han ikke foretrak at spille. Resten er mellem ham og jeg.

- Bale har ikke skuffet mig, og jeg fortæller jer ikke mere. Jeg har masser af respekt for ham og alle andre, og de her ting holder vi for os selv i omklædningsrummet, udtalte Zinedine Zidane.

Real Madrid må derfor undvære Gareth Bale i returopgøret mod Manchester City fredag aften. De tabte den første kamp 2-1, og er derfor tvunget frem for at jagte videre avancement. Kampen bliver fløjtet i gang klokken 21:00, og kan ses på TV 3+ og Viaplay.

Mere om kampen

Mere om holdene

Mere om Gareth Bale

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik